BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

badkamers van bpg snel

De ontwikkelingen en innovaties ten aanzien van de badkamer zijn talrijk. Deze enorme mogelijkheden zorgen ervoor dat iedereen design kan vinden dat past binnen de smaak. Binnen de ruimte van de badkamer ook. Daarnaast heeft het materiaal waaruit badkamermeubilair bestaat zich ook steeds verder ontwikkeld. Alles tegenwoordig waterafstotend en vochtbestendig. Geschikt gemaakt voor de natte ruimte dus. Het meubilair in de badkamer komt hierdoor steeds meer overeen met gewoon meubilair. Naast een plek om je op te frissen, steeds meer een plek om tot rust te komen. Douchekoppen, douchewanden, toiletten, kranen en wastafels. Alleen leverbaar in ontelbare varianten. Een kleine ruimte met een groot budget of precies andersom. Waskom of wastafel. Een of meerdere stijlen tegelijk. BPG Snel levert alles.

Showroom badkamer
Wij hebben een moderne, overzichtelijke showroom waarbij wij onze producten uitstekend kunnen presenteren. De badkamer speelt hierin een prominente rol. U kunt hierdoor precies ervaren wat een bepaald design met u doet. Hoe voelt de badkamer? Is de wastafel op de goede hoogte? Past de toilet bij de rest van de badkamer? We hebben alles. En ook nog eens in ruime keuze. Daarnaast hebben wij ook specialisten in huis die u kunnen adviseren uw badkamer meer praktisch en ruimtelijk in te delen. Niet alleen de indeling van het sanitair is hierbij belangrijk. Ook de kleur van het sanitair en het licht heeft grote invloed op de uitstraling en de sfeer van uw badkamer. Kom bij ons langs en laat u inspireren. En adviseren natuurlijk. Wij helpen u graag bij het inrichten en realiseren van uw ideale badkamer.

Klik op deze link om naar het assortiment te gaan... 
 
Bel mij