BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

isolatie van bpg snel

Isolatie van uw huis is enorm belangrijk. Belangrijk voor het milieu. Belangrijk ten aanzien van kostenbesparing. Want goede isolatie betekent laag energieverbruik. Uw huis of bedrijfsruimte voorzien van goede isolatie is het investeren dus meer dan waard. Goede isolatie legt hiermee de basis voor een succesvol bouwproject. Isolatie is daarom een belangrijk bouwmateriaal binnen ons assortiment. Het type woning of het bouwjaar van uw woning bepaalt met welk isolatiemateriaal u uw huis het best kunt isoleren. Ook de vochtigheidsgraad heeft hierop invloed. Een huis tussen de bomen heeft bijvoorbeeld meer last van vocht dan hetzelfde huis in de stad.

Soorten isolatie

In ons assortiment vindt u isolatie voor de vloer, gevel, dak en kruipruimte. Natuurlijk houden alle vormen van isolatie afzonderlijk de warmte binnen en de kou buiten. Het is echter wel noodzakelijk alle vormen van isolatie op uw huis tegelijkertijd toepasbaar te maken. Zo ontstaan er geen koude luchtstromen en wordt de warmte in uw huis gelijkmatig verdeeld. Alleen dan is isolatie zinvol. Heeft u last van vochtplekken of schimmel? Of verliest u veel ruimte via het dak? Met dak- en zoldervloerisolatie is dit snel en eenvoudig op te lossen. Vraag ons naar de mogelijkheden. Voor elk probleem bieden wij een oplossing.

Klik op deze link om naar het assortiment te gaan... 
 
Bel mij