BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

over bpg snel

BPG Snel. Een plek voor alle bouwmaterialen. Om deze service te garanderen en onszelf te verbeteren kijken we constant om ons heen. Wat zijn de veranderingen op de markt? Aan welke innovaties zijn bouwmaterialen onderhevig? Wat zijn de wensen van de consument en hoe kunnen wij hierop als bedrijf nog adequater en efficiënter anticiperen? De beslissing om in 2014 lid te worden van de BPG-groep was vanuit dit perspectief gezien dan ook een logische stap. Dit geeft ons de mogelijkheid bouwmaterialen gezamenlijk in te kopen, waardoor wij tegen zeer scherpe prijzen kwalitatief hoogstaande producten kunnen leveren. Ideaal en perfect afgestemd op de wensen van u als professional in de bouw. Bovendien zijn alle leden echte familiebedrijven. Zoals wij. 

Vakbekwaam en servicegericht personeel

De bouwmarkt en bouwmaterialen zijn veranderlijk en altijd in beweging. Dit vraagt van ons flexibiliteit, deskundigheid en interesse. Zo zorgen wij ervoor dat wij voortdurend weten wat er speelt. Dit betekent ook investeren in personeel. In kennisniveau. In aantal. Want wij willen de klant snel en goed van dienst kunnen zijn: via een optimale bezetting richting optimale klanttevredenheid. Er is bij ons dus altijd voldoende personeel aanwezig. Personeel dat op de hoogte is. Professionals op elk vakgebied. Vakbekwaam en servicegericht. Geïnteresseerd in alles rondom bouwmaterialen en de klant. 

 
Bel mij