BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Bouwpartner groep

IJzersterk

Bouwpartner Groep (BPG) is een formule voor professionals in de bouw. Bij BPG koopt u bouwmaterialen en gereedschappen van hoge kwaliteit. Producten van gecertificeerde fabrikanten. Daarnaast kunt u ook bij BPG producten van ons eigen merk verkrijgen, onder meer cement, kit, schroeven en spijkers. BPG is letterlijk en figuurlijk een ijzersterke formule. 

Exclusief

De BPG-formule wordt exclusief door leden van de inkooporganisatie 4+ Bouwmaterialen gevoerd. Verspreid over Nederland zijn er meer dan 35 BPG-vestigingen. Allemaal zelfstandige ondernemers met een sterke lokale en regionale binding. BPG zorgt voor een eenduidige uitstraling van deze ondernemers en een basisassortiment. De vakkennis wordt op peil gehouden door trainingen. Allemaal binnen de drie kernwaarden: professioneel, betrouwbaar en gemak.

Loyaliteit

BPG sluit aan bij uw behoeften als professional in de bouw. Denk aan de juiste producten op voorraad, ruime openingstijden, bezorging, service. Trouwe klanten van BPG worden zeer gewaardeerd. Speciaal voor deze trouwe klanten zijn er loyaliteitsacties. Zij ontvangen ook de BPG-folder, waarin de aanbiedingen en acties staan vermeld. 


 
Bel mij