BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

plaatmateriaal van bpg snel

Plaatmateriaal. Plaatmateriaal legt de basis voor een succesvol bouwproject. Ook bij de afronding en afwerking is plaatmateriaal een belangrijk aspect. Daarom dient plaatmateriaal van een hoge kwaliteit te zijn.
Daarnaast vragen de veelvuldige toepassingen van plaatmateriaal in constructies, renovaties, gevels en daken om een breed assortiment. Bij BPG Snel vindt u zo'n assortiment. Plaatmateriaal in alle maten en geschikt voor alle toepassingen. Hout, multiplex, MDF, betonplex, OSB, underlayment of dakplaten. Gegrond of ongegrond. Voor zowel interieur als exterieur. De diversiteit in ons aanbod maakt de keuzemogelijkheden buitengewoon groot. Daarom is het prettig dat u voor aanbevelingen, toelichting en specifieke vragen altijd bij onze medewerkers terecht kunt. Zij stellen zich op de hoogte van alle ontwikkelingen ten aanzien van plaatmateriaal en weten hierdoor exact wat er speelt.

Verwerken Plaatmateriaal

BPG Snel is een grote leverancier in plaatmateriaal. Maar ook betreft de verwerking van plaatmateriaal is onze vakbekwaamheid groot. Elk project of toepassing vraagt een andere benadering. Die juiste benadering geven wij. Dit vraagt ook een andere verwerking van het plaatmateriaal. Boren, zagen of frasen. Het is allemaal mogelijk. Geen maat niet leverbaar. Daarnaast bewerken wij platen alvast voor. Een snellere verwerking van het plaatmateriaal als doel.

Klik op deze link om naar het assortiment te gaan...


 
 
Bel mij