BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

tuinhout van bpg snel

Alles in en rondom het huis wordt steeds belangrijker. De bouwmaterialenmarkt is daarmee erg dynamisch. Vandaag de norm, morgen alweer achterhaald. Deze wisselende vraag is terug te zien in ons aanbod. Bijvoorbeeld ten aanzien van tuinhout. Want de tuin is allang niet meer zomaar een tuin. Het is meer dan dat. Een verlengstuk van ons huis. Materiaal dat speciaal gemaakt is om aan deze wensen te voldoen is tuinhout. Een belangrijk bouwmateriaal uit ons assortiment. Tevens een bouwmateriaal dat de afgelopen jaren alleen maar belangrijker is geworden. Tuinhout is populair. Tuinhout is duurzaam. Bovendien veelzijdig en zeer prettig om mee te werken.

Tuinhout van hoge kwaliteit

Voor tuinhout in de regio Utrecht zijn wij de juiste leverancier. Vlonderplanken, ronde palen, tuindeuren, steigerhout, schuttingen, tuinhekken. Bovendien is al ons tuinhout van hoge kwaliteit. Het wordt namelijk op een innovatieve en moderne wijze geproduceerd. Dit betekent dat het een hoogwaardige structuur bezit waarmee het voldoet aan de actuele regelgeving omtrent duurzaamheid. Wij vinden het belangrijk dat onze activiteiten worden verricht met respect voor de omgeving. De mogelijkheden tot bewerking van tuinhout worden dus steeds ruimer. Het aanbod en de diversiteit hiermee ook. Dit vraagt van onze medewerkers een scherpe blik, een gezond stuk nieuwsgierigheid en een juiste mate van inlevingsvermogen. Voor advies ten aanzien van tuinhout is elk verzoek of elke vraag door hun te beantwoorden.

Klik op deze link om naar het assortiment te gaan... 
 
Bel mij